En aquesta pagina vaig anotar la meva primera recepta de Sacher i desde fa un temps que vaig assistir a un taller de cuina de la mà d´un gran pastisser de Barcelona un altre recepta i es la que actualment faig, ja que ens agrada moltissim a tota la familia i amistats que el tasten.
Per això avui he decidit afegir l´enllaç perquè el proveu Sacher millorat
Ingredients:
150 gr. de sucre
100 gr. de farina
200 gr. de mantega
200 gr. de xocolata postres i 100 gr. de xocolata per la cobertura
4 ous
1 sobre de llevadura Royal
1 brick de nata per cuinar
Es calenta el forn a 180º i ens posem a preparar la massa.
Desfem la xocolata i la mantega, quan estigui tebi afegir el sucre. Després es van afegint els rovells d’un a un. S’afegeix la farina i la llevadura.
Es monten las clares a punt de neu i s’aboquen a la massa remenant-t’ho i després ho posem en un motlle. Ho possem al forn uns 40-50 minuts.
Si es vol es parteix per la meitat i si afegeix melmelada.
Quan estigui cuit el traiem i barregem 100 gr. de xocolata amb 1 brick de nata i ho afegim pel damunt del pastis amb una espàtula.
Aquest es el que més ens agrada a mi i la meva família.
ResponEliminaAra ja no es aquest, ara ens agrada mes el Sacher 2. Es bonisim!!
ResponElimina