Ha sigut per la Clara, que es la filla de una les meves millors amigues de la infància i encara ho som i aixó es fantàstic!!! El seu marit era de la colla i allà es van enamorar i encara segueixen junts!
Per molts anys a la Clara pels seus 23 anys i per vosaltres els pares, que sou fantàstics!!!
T´estimo Lourdes!!!!
*****************************************************************
Be, us vaig a explicar una mica el sacher que he fet, avui el d´un gran pastisser de Barcelona.
Per la base del bescuit necessitem:
- 9 ous
- 150 gr de xocolata 54%
- 150 gr de mantega
- 150 gr de farina
- 75 gr de sucre
- 75 gr de sucre
- 9 gr de Royal (mig sobre)
Prepararem la trufa per cobrir el pastís:
- 120 gr de nata
- 150 gr de xocolata negra
- 20 gr de sucre invertit
- 30 gr de mantega
Ingredients pel bany Sacher:
300 gr de xocolata negra 70%
200 gr de mantega
Preparació del bescuit:
Separem les clares dels rovells.
Barregem els rovells amb 75 gr de sucre, blanquegem i reservem.
Posem al microones a fondre la xocolata amb la mantega.
Muntem les clares a punt de neu i quasi al final afegim la resta de sucre, els 75 gr.
Barregem el que hem reservat dels rovells amb les clares muntades.
Afegim la farina poc a poc i al final la barreja de xocolata i mantega.
Aboquem a un motlle prèviament untat (si es de silicona no fa falta untar-lo) i el posem a coure al forn durant uns 30 minuts.
Preparació de la trufa:
Posem la nata a bullir i desfem una mica la xocolata al microones.
Un cop la nata bulli, afegim la xocolata, el sucre invertit i la mantega.
Ho reservem a la nevera.
Preparació del bany Sacher:
Muntatge:
Un cop tenim el bescuit, l´obrim per la meitat i afegim amb un pinzell melmelada d´albercoc.
Cobrim de trufa el bescuit i ho posem a la nevera una estona.Després ho banyem amb el bany Sacher.
També tallem amb l´ajuda d´un ganivet, la part de dalt que no hagi quedat be i així ho allisem.
El paso a una reixeta un cop el tinc obert pel mig i jo li poso un escuradents a cada meitat i així ens encaixarà sempre! Sembla una tonteria i no ho es gens.
Ara separem les 2 meitats per afegir la melmelada |
Jo hi poso melmelada d´albercoc, que segons diu la tradició del Sacher, aquesta es la que s´ha de posar. Cadascun que posi la que mes li agradi!! |
Ara li posem la trufa i el reservem a la nevera |
Posem el pastis al damunt d´una reixa i així serà millor per abocar la cobertura amb la ajuda d´un cullerot. |
Per molts anys Clara!!! Espero el disfruteu moltisim :) Petonets
*****************************************************************
El resultat va ser excel·lent!! M ha enviat una foto després de bufar les espelmes. Moltes gràcies Lourdes :)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada