Ja tinc tots els ingredients a punt, a veure que tal em queda. Desprès penjo fotos perquè el veieu.
9 de febrer de 2013
I aqui el resultat!!
Primer ens assegurarem de tenir tots els ingredients. Aquest com es molt gran, les quantites son el doble, per tant.
Pel pastís ens farà falta:
- 400gr de mantega
- 400 gr de xocolata per fondre de 52%
- 10 ous mitjans o 8 grans
- 300 gr de sucre
- 200 gr de farina
- 2 sobres de llevat Royal
Per l'almívar:
-50 gr de sucre
-50 gr d'aigua
Per la cobertura:
- 200 gr de mantega
- 300 gr de xocolata de 70%
Per decorar:
- fondant blava per fer les ones
- sucre color blau i groc
- glaçejat vermell per decorar
Fonem la mantega al Bany Maria o al microones, fins deixar-la pomada afegim la xocolata.
Incorporem els rovells d'ou d'un a un. Desprès afegim la farina tamisada i el llevat.
A part, muntem les clares a punt de neu i ho barregem amb moviments envol-vents, perquè no entri aire.
Aboquem la barreja en una safata de forn, prèviament engreixada.
Coure-ho uns 35 min a 200 C. amb el forn ja calent.
Un cop cuit, el deixem refredar i desemmotllem. En acabat tallem pel mig el pastís amb la lira o ganivet i amb un pinzell banyem amb l'almívar que haurem preparat els dos trossos de pastis i afegim melmelada d'albercoc.
Aboquem la cobertura de xocolata i ho deixem refredar i desprès el decorem.
Bon profit
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada