I no podia faltar a la festa d´aniversari, la meva especialitat: la Tarta Sacher
Us deixo la recepta mes abaix.
Per la base del bescuit necessitem:
- 9 ous
- 150 gr de xocolata 54%
- 150 gr de mantega
- 150 gr de farina
- 75 gr de sucre
- 75 gr de sucre
- 9 gr de Royal (mig sobre)
Prepararem la trufa per cobrir el pastís:
- 120 gr de nata
- 150 gr de xocolata negra
- 20 gr de sucre invertit
- 30 gr de mantega
Ingredients pel bany Sacher:
300 gr de xocolata negra 70%
200 gr de mantega
Preparació del bescuit:
Separem les clares dels rovells.
Barregem els rovells amb 75 gr de sucre, blanquegem i reservem.
Posem al microones a fondre la xocolata amb la mantega.
Muntem les clares a punt de neu i quasi al final afegim la resta de sucre, els 75 gr.
Barregem el que hem reservat dels rovells amb les clares muntades.
Afegim la farina poc a poc i al final la barreja de xocolata i mantega.
Aboquem a un motlle prèviament untat (si es de silicona no fa falta untar-lo) i el posem a coure al forn durant uns 30 minuts.
Preparació de la trufa:
Posem la nata a bullir i desfem una mica la xocolata al microones.
Un cop la nata bulli, afegim la xocolata, el sucre invertit i la mantega.
Ho reservem a la nevera.
Preparació del bany Sacher:
Aquest cop he posat una cobertura dels xocolates Valrhona (xocolata suïs) que es una delicia i diuen que es la millor xocolata del món.
Fonem
la mantega i afegim la xocolata, tot barrejant fins que
quedi una massa homogenia i hem de deixar que es refredi. No es pot
posar la xocolata calenta, ni tampoc freda. Hem de temperar-lo i es el
mes difícil ...dominar la xocolata, el gran misteri!!! Hauriem de passar
de tenir-lo calent a 39ºC i baixar-lo a 29º, això seria perfecte!
Muntatge:
Un cop tenim el bescuit, l´obrim per la meitat i afegim amb un pinzell melmelada d´albercoc.
Cobrim de trufa el bescuit i ho posem a la nevera una estona.Després ho banyem amb el bany Sacher.
A veure que tal us surt, que aquest es mes complicat. Animeu-vos!!! El resultat es excel·lent!!
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada