Espero que a la meva germana li hagi agradat molt, tot i que ja m´ha dit un ocellet que si :))
Per molts anys Carme!!!
Ingredients:
250 gr de suc de llimona400 gr de nata
3 clares d'ou (125 gr aprox)
150 gr de sucre
50 gr d'aigua
10 gr d'instangel (preparat de gelatina) o 6 fulles de gelatina
Preparació:
Posem les clares a muntar amb les varetes o com ho feu habitualment, això cadascú amb els estris que disposeu. Per un altre banda fem un almívar amb l'aigua i el sucre i quan arribi a 121º C ho incorporem a poc a poc a les clares que tenim muntades (merengue italià) i esperem que sigui tebi.Muntem la nata sense arribar a estar massa espessa, ens anirà molt millor i la deixem a la nevera, doncs ha d'estar ben freda.
Escalfem el suc de llimona i li afegim el infagel i sinó en disposeu es pot utilitzar un altre tipus de gelificant, com les fulles de gelatina, posant-les en remull en aigua freda. Ho afegirem a les clares que hem reservat i ara amb una espàtula afegim la nata fent moviments envolvents i suaus.
Agafem un aro de 20 cm o un motlle que es pugi desemmotllar, li posem cinta de PVC per dins i aboquem la massa.
Ho posem al congelador unes 3 o 4 hores.
Per fer la cobertura de la mousse:
En un casò, posem aigua fins que bulli i en un got apart amb aigua freda afegirem la gelatina de llimona i la desfem, ho incorporarem quan l´aigua arrenqui a bullir retirant-le del foc i deixem refredar.
Espero que us quedi molt be!
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada