Li hem fet una festa de comiat, doncs marxa a viure a fora.
Fins aviat guapíssima!!! Un petonet molt gran.
He fet un pa de pessic, amb la recepta de la coca de iogurt i l´he farcit i cobert amb trufa, es molt senzill de fer!! Crec que quasi tothom ha fet la coca de iogurt i sinó us l'explico, per qui no la sàpiga.
- 4 ous
- 1 iogurt
- 3 mides de iogurt de farina
- 2 mides de iogurt de sucre
- 1 mida de iogurt d´oli
- 1 sobre de Royal
- Ratlladura de llimona
Ingredients per fer la trufa:
Aquest
es el pastís mes fàcil de fer, posem tots els ingredients i ho batem
tot junt amb el minipimer. Proveu de fer-lo si no ho heu fet mai i ja
veureu.
Ho aboquem a un motlle prèviament untat i ho posem al forn uns 20 min. El punxeu per saber si es cuit i el traieu del forn. El deixem refredar i el partim per la meitat amb la lira o un ganivet.
El forn enceneu-lo sempre quan comenceu a preparar el pastís!!!
Es un consell per a tots els pastissos.
Preparació de la trufa:
Posem la nata a bullir i desfem una mica la xocolata al microones.
Un cop la nata bulli, afegim la xocolata, el sucre invertit i la mantega.
Ho reservem a la nevera.
Un cop tenim el pa de pessic fred, que passin unes hores, el farcim amb la trufa i el cobrim amb la trufa el nostre gust.
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada