Es molt fàcil de fer, us poso la recepta.
Ingredients:
Pasta de full (1 paquet)
100 gr de llardons
100 gr de pinyons
1 rovell d'ou
Farina
Sucre
Estireu
la pasta al marbre, posan farina pel damunt i aixi poder pasar el corró
per estirar-la be, la tallem en dos troços El primer tall, un cop
amassat li afegim els llardons ben esmicolats i al damunt li posem
l'altre tros de pasta de full. Ara be lo important, hem de passar be el
corró pel damunt, li fem 3 plecs i tornem a passar el corró, aquesta
operació la repetim 3 cops i així la pasta quedarà mes ben fullada i
això es nota al menjar-la.Li donem la forma per posar a la safata del
forn i ho pintem amb el rovell d'ou, pel damunt ho cobrim amb els
pinyons i li afegim el sucre. Li passem el ganivet donant-li forma pels
costats. Ho posem al forn uns 20 min.
Bon profit!!
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada