Braç de Gitano de Trufa
Avui que es la festa de la Mercè, Patrona de Barcelona, he aprofitat per fer un Postre de festa. Es mot senzill i us animo a fer-lo. Ho podeu fer el mateix dia o el dia anterior. Jo vaig fer la trufa ahir i així avui he tingut menys feina, ja que tenia convidats i havia de fer el dinar per 6 persones.
Ingredients:
- 3 ous
- 100 gr de sucre
- 100 gr de farina
- 2 cullerades de postre de llevat Royal
Preparació:
- Separem els rovells de les clares en dos bols.
- Els rovells els barregarem amb el sucre (blanquejar) i per un altre costat montarem les clares a punt de neu.
- Afegim les clares montades amb els rovells i barregem.
- Incorporem la farina tamisada i el llevat.
- Ho posem a la safata que haurem engrasat previament i al forn 10 minuts.
- Ho treiem amb l´ajuda del corró, anem rodant donant-li la forma.
- Ho farcim de trufa i pel damunt s´empolvora de sucre de llustre.
La trufa:
Per fer la trufa necesitem:- 300 de nata montada o la monteu, que es el que he fet jo amb la batedora
- 150 de xocolata en pols
- 30 gr de sucre invertit o de sucre de llustre
Montse Riera
Noia t'ha quedat molt bé!! Jo els tinc una mica a la llista negre: sempre s'em trenquen :( Que acabis de passar un bon dia!! Petons!!
ResponEliminaMoltes gràcies Dolors! Perque no s'han trenqui has de coure'l 10 min, si et pases es quan es torra per sota i es trenca
ResponElimina