PASTÍS DE XOCOLATA
Ingredients:
- 150 gr. de sucre
- 200 gr. de mantega
- 200 gr. de xocolata
- 6 ous
Encenem el forn a 190 C i ens posem a preparar la massa.
Desfem
la xocolata al bany maria o microones i li afegim la mantega pomada.
Vigileu que la mantega no ha d'estar desfeta!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfwHLFL2JNOsYOaUmmkxrb7VnZGl3ycDp3Q0yjPMV7Knd_sLnQywcpPR1g02sRFLZ2nif9yW0sbDqlUr0Jq0zNWSZAuYxcZYBIl3Fa7Skx9FY98I4E8PsTA6cUQsWDkKBDhuJy2obJ66U/s200/blogger-image--1224996349.jpg)
Quan estigui tebi afegim el sucre. Després anem afegint els rovells d’un a un. S’afegeix la farina tamisada i la llevadura.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfwHLFL2JNOsYOaUmmkxrb7VnZGl3ycDp3Q0yjPMV7Knd_sLnQywcpPR1g02sRFLZ2nif9yW0sbDqlUr0Jq0zNWSZAuYxcZYBIl3Fa7Skx9FY98I4E8PsTA6cUQsWDkKBDhuJy2obJ66U/s200/blogger-image--1224996349.jpg)
Quan estigui tebi afegim el sucre. Després anem afegint els rovells d’un a un. S’afegeix la farina tamisada i la llevadura.
Muntem
las clares a punt de neu i les aboquem a la massa remenant amb
moviments envolvents.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJdr7NCbvmEheqe3kEkXHkGvxxqB7sub19i8a8fiHIs6XrPXOdSurZaYpdFsJrIpOuR1nceEilbL47zI5ETMSMPAN5zixDezdLYJ78T7mVgdi75VEaUS9ztWg7R9_pa0tbXYvTG-djbds/s1600/blogger-image-2074451752.jpg)
Ho posem en un motlle i al forn uns 40 minuts
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJdr7NCbvmEheqe3kEkXHkGvxxqB7sub19i8a8fiHIs6XrPXOdSurZaYpdFsJrIpOuR1nceEilbL47zI5ETMSMPAN5zixDezdLYJ78T7mVgdi75VEaUS9ztWg7R9_pa0tbXYvTG-djbds/s1600/blogger-image-2074451752.jpg)
Ho posem en un motlle i al forn uns 40 minuts
Es parteix per la meitat i el deixem refredar. Jo us aconsello fer-lo un dia per l'altre o unes hores abans, queda mes bo.
El cobrim amb xocolata o el que us agradi mes i si no hi poseu res també està bo.
Per la cobertura necessitarem:
El cobrim amb xocolata o el que us agradi mes i si no hi poseu res també està bo.
Per la cobertura necessitarem:
- 200 gr de nata
- 200 gr de xocolata del 70%
- 25 gr de sucre
- 25 gr de mantega
La xocolata no es pot posar xocolata calenta, ni
tampoc freda. Hem de temperar-la i es el mes difícil ...dominar la
xocolata, el gran misteri!!! Hauríem de passar de tenir-lo calent a 39ºC
i baixar-lo a 29º, això seria perfecte!
Amb l´ajuda d´un cullerot posem la xocolata pel damunt i amb una espàtula escampem, mirant de que quedi ben cobert per tots costats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada