La festa va ser estupenda i amb aquesta nota divertida de postre ja us podeu imaginar quin èxit van tenir, jaja.
Un el vaig fer en forma de "Tetas" amb el seu sostenidor i l'altre li he posat un "Tanga" amb la llenceria a conjunt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijB9W09FkZ8ebnOh1LvC30W8gN2wVQ4vV6j1GLYCSz908MBC9yMWfrrPqz6EKqMuy4pxAYxj7x85RL0-aC0qxAQz1Oruww9zofCuDBQ1MT_cxQ8-Vd0LvbvV5Ogto4MRBlGChV6p4IKtE/s200/blogger-image-1577720366.jpg)
com la recepta no m'hagués arribat en aquest pastís, he utilitzat una recepta i mitja (multipliqueu els ingredients) i he utilitzat un motlle rodó de 26 cm i 2 bols per anar al forn. Un cop cuit, l'he partit amb la lira i l'he deixat 24 hores abans de decorar amb el fondant. Us aconsello que ho feu així, doncs es millor.
A l'endemà, l'he farcit amb la Ganache de Xocolata i després l'he cobert també amb la xocolata per així poder posar be el fondant.
Estenem el fondant amb el curró i l´estenem pel damunt, vigilant que no es trenqui i anirem retallant.
Jo he utilitzat un tallador amb forma d´ondes i així em va quedar millor el sostenidor, al meu gust, es clar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6ERqDOUP2JhXfeXBEH0MheM6Isxsb_v4025lIzp-GVdyVk87FKgD-G6HR-UvjX7C0FN_HKZGQ9Oud0ldK0rGIxQpb4EfEo4jMgvaL6wkglnVM0X8JAZ-yJIaEXFDRI3uyMdAW-qG4jSg/s1600/blogger-image--763102547.jpg)
I pel Pastís amb tanga he fet la recepta de Pà de Pessic , que també he multiplicat per dos, un per cada motlle ja que he utilitzat un motlle quadrat i un altre rodó per així poder donar la forma tal com us ensenyo,oi que simple
Quan vulgueu fer un pastís en forma de cor també us serveix, heu de utilitzar un motllo rodó que medeixi el mateix de diàmetre que el quadrat i si no teniu quadrat, utilitzeu un rectangular i el talleu. A veure si m´explico, si el rodó fa 18 cm de diàmetre, el quadrat ha de medir també 18 cm.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada