18 d’octubre de 2012

Sacher


En aquesta pagina vaig anotar la meva primera recepta de Sacher i desde un temps que vaig assistir a un taller de cuina i vaig aprendre, de la mà d´un gran pastisser de Barcelona un altre recepta i es la que actualment faig, ja que ens agrada molt mes a tota la familia i amistats que el tasten. 
Per això avui he decidit afegir l´enllaç perquè el proveu Sacher millorat 














Ingredients: 


        150 gr. de sucre 
        100 gr. de farina 
        200 gr. de mantega 
        200 gr. de xocolata postres i 100 gr. de xocolata per la cobertura 
        4 ous 
        1 sobre de llevadura Royal 
        1 brick de nata per cuinar 


Es calenta el forn a 180º i ens posem a preparar la massa. 

Desfem la xocolata i la mantega, quan estigui tebi afegir el sucre. Després es van afegint els rovells d’un a un. S’afegeix la farina i la llevadura. 

Es monten las clares a punt de neu i s’aboquen a la massa remenant-t’ho i després ho posem en un motlle. Ho possem al forn  uns 40-50 minuts. 

Si es vol es parteix per la meitat i si afegeix melmelada. 

Quan estigui cuit el traiem i barregem 100 gr. de xocolata amb 1 brick de nata i ho afegim pel damunt del pastis amb una espàtula. 








2 comentaris:

  1. Aquest es el que més ens agrada a mi i la meva família.

    ResponElimina
  2. Ara ja no es aquest, ara ens agrada mes el Sacher 2. Es bonisim!!

    ResponElimina