15 de juny de 2014

Pastis de xocolata amb cobertura de xocolata blanca

Aquest dies per la festa d´aniversari de la Sonia i la Julia, he fet un pastis de xocolata amb cobertura de xocolata blanca.



Ingredients pel pastís:

  1. 150 gr de sucre
  2. 100 gr de farina
  3. 200 gr de mantega
  4. 200 gr de xocolata del 52% de cacao
  5. 6 ous
  6. 1 sobre de llevadura Royal
Començem encenen el forn i ens posem a preparar la massa.

Desfem la xocolata i la mantega al bany Maria o microones, quan estigui tebi afegim el sucre. Després afegim els rovells i a continuació la farina tamisada i la llevadura.

Montem les clares a punt de neu i les aboquem a la massa anterior, remenant amb moviments envolvents.


Ho aboquem a un motlle i ho posarem al forn uns 30-40 minuts.

Quan estigui cuit el treiem, el partim per la meitat amb la lira i el deixem refredar.  Jo l´embolico amb paper film i el poso al congelador. Millor si ho fem un dia abans.

Aquest pastis l´he farcit de xocolata blanca



Per la cobertura:

200 gr de xocolata blanca
100 gr de nata

Desfem la nata i li afegim la xocolata blanca, quan ho tenim fos ho deixem refredar i després cobrim el pastis i el decorem, en aquest he posat els noms amb lletres de xocolata que podeu trobar el supermecat i uns lacasitos al voltant.




Montse Riera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada