4 de juny del 2014

Pastís d'aniversari cobert amb xocolata blanca

Per l´aniversari de la Sònia que fa 9 anys, li he fet un pastis cobert amb xocolata blanca.


Ingredients pel pastís:

  1. 150 gr de sucre
  2. 100 gr de farina
  3. 200 gr de mantega
  4. 200 gr de xocolata del 52% de cacao
  5. 6 ous
  6. 1 sobre de llevadura Royal
Començem encenen el forn i ens posem a preparar la massa.

Desfem la xocolata i la mantega al bany Maria o microones, quan estigui tebi afegim el sucre. Després afegim els rovells i a continuació la farina i la llevadura.

Montem les clares a punt de neu i les aboquem a la massa anterior, remenant amb moviments envolvents.



Ho aboquem a un motlle i ho posarem al forn uns 30-40 minuts.

Quan estigui cuit el treiem, el partim per la meitat i el deixem refredar. Millor si ho fem un dia abans.

Per la cobertura:

200 gr de xocolata blanca
100 gr de nata

Desfem la nata i li afegim la xocolata blanca, quan ho tenim fos ho deixem refredar i després cobrim el pastis i el decorem.


Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada