Feliz cumpleaños Sonia!!!

Ingredients pel pastís:
Desfem la xocolata i la mantega al bany Maria o microones, quan estigui tebi afegim el sucre. Després afegim els rovells i a continuació la farina tamisada i la llevadura.
Montem les clares a punt de neu i les aboquem a la massa anterior, remenant amb moviments envolvents.
Ho aboquem a un motlle i ho posarem al forn uns 30-40 minuts.
Quan estigui cuit el traiem, el partim per la meitat amb la lira i el deixem refredar. Jo l´embolico amb paper film i el poso al congelador. Millor si ho fem un dia abans.
Per la cobertura:
200 gr de xocolata blanca
100 gr de nata
Desfem la nata i li afegim la xocolata blanca, quan ho tenim fos ho deixem refredar i després cobrim el pastis i el decorem, en aquest he posat posat la inicial amb lacasitos.

Ingredients pel pastís:
- 150 gr de sucre
- 100 gr de farina
- 200 gr de mantega
- 200 gr de xocolata del 52% de cacao
- 6 ous
- 1 sobre de llevadura Royal
Desfem la xocolata i la mantega al bany Maria o microones, quan estigui tebi afegim el sucre. Després afegim els rovells i a continuació la farina tamisada i la llevadura.
Montem les clares a punt de neu i les aboquem a la massa anterior, remenant amb moviments envolvents.
Ho aboquem a un motlle i ho posarem al forn uns 30-40 minuts.
Quan estigui cuit el traiem, el partim per la meitat amb la lira i el deixem refredar. Jo l´embolico amb paper film i el poso al congelador. Millor si ho fem un dia abans.
Per la cobertura:
200 gr de xocolata blanca
100 gr de nata
Desfem la nata i li afegim la xocolata blanca, quan ho tenim fos ho deixem refredar i després cobrim el pastis i el decorem, en aquest he posat posat la inicial amb lacasitos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada