18 de febrer del 2018

Carrot cake

Avui per la celebracio de l’aniversari de la meva germana Carme, li he fet un pastis de pastanaga “Carrot cake” i ha tingut un èxit sensacional!!! Doncs els meus germans,cunyats i nebots no l'havien tastat. Ès questió de renovar de tant en tant, encara que sempre tinc un racó per la xocolata jaja.





Aqui us poso les fotos de la preparació i la recepta.

 
Ingredients
 
- 4 ous
- 350 grams de pastanaga ratllada o picada amb robot, picadora..
- 300 grams de sucre morè
- 250 grams de farina
- 1cullerada de canyella
- 16 gr de llevat en pols (Royal) 
- 1 cullerada de bicarbonat
- 25 cl d’oli de gira-sol o d’oli d’oliva
- 100 grams de nous picades (reservarem algunes senceras per decorar)




Elaboració
- Es baten els ous amb el sucre
- Després s’afegeix l’oli i es bat
- S’hi afegeix la farina, la canyella, el llevat i el bicarbonat i anem barrejant.
- Finalment, les nous i la pastanaga. I tornem a remenar.
- Ho aboquem en un motllo de 25 cm i el posem al forn preescalfat 35-40 minuts aproximadament, depèn del forn.


Un cop cuit, el deixem refredar i ens disposem a preparar el frosting o salsa de formatge amb el que farcirem i cobrirem el pastís. Decorarem amb les anous que hem reservat senceres. 
 
Ingredients per al ‘frosting’

- 60 grams de mantega
- 200 grams de Philadelphia o formatge crema

- 200 grams de sucre de llustre
- Una mica de vainilla (per aromatitzar)

Elaboració

- Es pose a batre amb les varetes la mantega, s’afegeix el formatge i despres el sucre tamisat i la vainilla en pols.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada