18 de maig del 2018

Sacher 18

Per la festa del 18 aniversari de la filla de la Maite, li he fet un gran Sacher amb forma de 18 i aixi poder celebrar-ho!!!

PER MOLTS ANYS!!!


 

 Aquí us deixo l´enllaç  per si us animeu a fer-lo. 

Sacher 

Ultimament utilitzo una cobertura amb xocolata del 64% de Guayaquil que és deliciosa.

Cobertura Guayaquil:

200 gr de nata per montar
200 gr de xocolata
20 gr de sucre invertit
20 gr de mantega

Posem a escalfar la nata sense que bulli, per un altre banda escalfem la xocolata (podem fer-ho al microones) 
Anem afegint la nata poc a poc al bol on tenim la xocolata i anem batent, desprès afegim el sucre invertit fins que quedi dissolt i per ultim la mantega.

Ho deixem  refredar una mica i així podrem cobrir el pastís molt millor. 

Bon profit!!!
Montse Riera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada