27 de febrer del 2014

Coca de llardons


Avui es dijous gras i com mana la tradició a Catalunya avui es menja la "Coca de llardons"

Es molt fàcil de fer, us poso la recepta. 
Ingredients:

Pasta de full (1 paquet) 
100 gr de llardons
100 gr de pinyons
1 rovell d'ou
Farina
Sucre


Estireu la pasta al marbre, posan farina pel damunt i aixi poder pasar el corró per estirar-la be,  la tallem en dos troços El primer tall, un cop amassat  li afegim els llardons ben esmicolats i al damunt li posem l'altre tros de pasta de full. Ara be lo important, hem de passar be el corró pel damunt, li fem 3 plecs i tornem a passar el corró, aquesta operació la repetim  3 cops i així la pasta quedarà mes ben fullada i això es nota al menjar-la.Li donem la forma per posar a la safata del forn i ho pintem amb el rovell d'ou, pel damunt ho cobrim amb els pinyons i li afegim el sucre. Li passem el ganivet donant-li forma pels costats. Ho posem al forn uns 20 min. 





Bon profit!!
Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada