3 de febrer del 2014

Pastís de Trufa

Aquest cap de setmana un Pastís de Trufa, per la meva neboda Gemma!!!

Li hem fet una festa de comiat, doncs marxa a viure a fora.
Fins aviat guapíssima!!! Un petonet molt gran.



He fet un pa de pessic, amb la recepta de la coca de iogurt i l´he farcit i cobert amb trufa, es molt senzill de fer!! Crec que quasi tothom ha fet la coca de iogurt i sinó us l'explico, per qui no la sàpiga.
  
Ingredients pel pa de pessic:
  • 4 ous
  • 1 iogurt
  • 3 mides de iogurt de farina
  • 2 mides de iogurt de sucre
  • 1 mida de iogurt d´oli
  • 1 sobre de Royal
  • Ratlladura de llimona
 Ingredients per fer la trufa:

  • 120 gr de nata
  • 150 gr de xocolata negra
  • 20 gr de sucre invertit
  • 30 gr de mantega
  •  Preparació:
    Aquest es el pastís mes fàcil de fer, posem tots els ingredients i ho batem tot junt amb el minipimer. Proveu de fer-lo si no ho heu fet mai i ja veureu. 
    Ho aboquem a un motlle prèviament untat i ho posem al forn uns 20 min. El punxeu per saber si es cuit i el traieu del forn. El deixem refredar i el partim per la meitat amb la lira o un ganivet.

    El forn enceneu-lo sempre quan comenceu a preparar el pastís!!!
    Es un consell per a tots els pastissos.

    Preparació de la trufa:

    Posem la nata a bullir i desfem una mica la xocolata al microones.
    Un cop la nata bulli, afegim la xocolata, el sucre invertit i la mantega.
    Ho reservem a la nevera.
    Un cop tenim el pa de pessic fred, que passin unes hores, el farcim amb la trufa i el cobrim amb la trufa el nostre gust.

    Montse Riera




    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada