27 d’abril del 2014

Galetes


Avui com és el meu sant, havia de fer alguna cosa oi? per poc que fos....i he fet unes galetes per prendre amb el cafè, algunes els hi he posat una mica de sucre de canyella pel damunt i estaven boníssimes ummmm.


Ingredients:

- 500 gr de farina
- 250 gr de mantega pomada
- 125 gr de sucre glass
- 70 gr de llet
- 5 gr de vainilla liquida (opcional) jo la he posat

Preparació:

Barregem tot, si tenim un robot o una màquina per amassar millor i sino a mà. Amasem amb el corró i ho deixem a uns 5 mm.
La massa ha d´estar freda per posar-la al forn. 
Podem fer dues coses:
1-  Posar la massa embolicada amb film a la nevera i deixar reposar unes 2 o 3 hores
2-  Un cop amasat, tallem amb el motllos i ho posem a la nevera. Sempre hem de posar paper vegetal i les galetes al damunt, ho cobrim amb paper vegetal i ho posem a la nevera unes 2 o 3 hores.

Ho posem a coure al forn a 160º uns 10 o 15 min ( es molt important que la safata del forn estigui freda). Quan siguin cuites les treiem del forn i les posem a refredar a una reixeta.

Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada