23 d’octubre del 2015

Mousse de mango

Ahir vaig fer una mousse de mango pel Mariano, que li agrada molt. Una amiga em va dir que era boníssim i em va passar la recepta i ho vaig provar. Se que va ser un èxit i m'alegro molt.


                      

PASTÍS MOUSSE DE MANGO


INGREDIENTS PER LA BASE CRUIXENT:


200gr de galeta (tipus maria)
  80 gr de mantega

Comencem fent la base:

Primer triturem be les galletes i després ho barregem amb la mantega fosa o la tindrem pomada, fins que quedi una massa homogènia. Cobrim la base d'un motlle desmuntable de 24 cm amb papar vegetal. Posem la base de galeta pressionant be i ho posem a la nevera 

INGREDIENTS PER LA CREMA:

  • 250 gr. de mango
  • 250 gr. de nata
  • 1 iogurt ( millor tipus grec ) 
  • 80 gr.de sucre
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 50 gr. d’aigua 
  • 6 fulles de gelatina

ELABORACIÓ DE LA CREMA:

Hidratar la gelatina en aigua freda, muntar la nata.
En un cassó posem l’aigua el suc de llimona i el sucre, quan bulli retirar del foc i afegir-hi la gelatina remullada, deixar temperar una mica i  triturar molt fi amb el mango i el iogurt, barrejar-ho suaument amb la nata muntada.
Posar a l’aro (motlle ) al damunt de la galeta i abocar la crema, allisar i deixar a la nevera fins que qualli.

INGREDIENTS PER LA COBERTURA:

  • 350 gr. de mango pelat
  • 50 gr. de sucre
  • 100 ml d' aigua
  • 4 fulles de gelatina
ELABORACIÓ DE LA COBERTURA:

Hidrateu la gelatina amb aigua freda. 
Peleu el mango i tritureu-lo fins a obtenir un puré.
Escalfeu l’aigua juntament amb el sucre i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
Deixeu temperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré.
Aboqueu-hi amb cura el puré sobre mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar en la nevera un mínim de 2 hores.
Abans de consumir decorar al gust.




Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada