Ahir vaig fer una mousse de mango pel Mariano, que li agrada molt. Una amiga em va dir que era boníssim i em va passar la recepta i ho vaig provar. Se que va ser un èxit i m'alegro molt.
PASTÍS MOUSSE DE MANGO
INGREDIENTS PER LA BASE CRUIXENT:
200gr de galeta (tipus maria)
80 gr de mantega
Comencem fent la base:
Primer triturem be les galletes i després ho barregem amb la mantega fosa o la tindrem pomada, fins que quedi una massa homogènia. Cobrim la base d'un motlle desmuntable de 24 cm amb papar vegetal. Posem la base de galeta pressionant be i ho posem a la nevera
INGREDIENTS PER LA CREMA:
- 250 gr. de mango
- 250 gr. de nata
- 1 iogurt ( millor tipus grec )
- 80 gr.de sucre
- 1 cullerada de suc de llimona
- 50 gr. d’aigua
- 6 fulles de gelatina
ELABORACIÓ DE LA CREMA:
Hidratar la gelatina en aigua freda, muntar la nata.
En
un cassó posem l’aigua el suc de llimona i el sucre, quan bulli retirar
del foc i afegir-hi la gelatina remullada, deixar temperar una mica i
triturar molt fi amb el mango i el iogurt, barrejar-ho suaument amb la
nata muntada.
Posar a l’aro (motlle ) al damunt de la galeta i abocar la crema, allisar i deixar a la nevera fins que qualli.
INGREDIENTS PER LA COBERTURA:
- 350 gr. de mango pelat
- 50 gr. de sucre
- 100 ml d' aigua
- 4 fulles de gelatina
ELABORACIÓ DE LA COBERTURA:
Hidrateu la gelatina amb aigua freda.
Peleu el mango i tritureu-lo fins a obtenir un puré.
Escalfeu l’aigua juntament amb el sucre i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
Deixeu temperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré.
Aboqueu-hi amb cura el puré sobre mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar en la nevera un mínim de 2 hores.
Abans de consumir decorar al gust.
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada