Per l'aniversari de la Ingrid, aquest any he variat i he fet un pastís de tres xocolates.
Es una recepta que tenia pendent i aquests dies l'he fet i el resultat ha estat excel.lent!!!
Ingredients:
200gr de galeta (tipus maria)
200 gr de xocolata negre de 70%
200 gr de xocolata amb llet
200 gr de xocolata blanca
750 gr de nata liquida
750 gr de llet
80 gr de mantega
3 sobres de quallada (tipus Royal)
Comencem fent la base:
Primer triturem be les galletes i despres ho barregem amb la mantega fosa o la tindrem pomada, fins que quedi una massa homogènia.

Ara ens posem a fer les capes i per cada una el procediment és el mateix:
Posem 250ml de nata liquida a escalfar junt amb la xocolata i 250 ml. de llet (reservant una mica), sense que bulli (fins a 80C com a màxim) ho batem amb les varetes. Amb la llet que hem reservat, desferem la quallada perque no faci grumolls i ho barregem tot remenant.
Ho aboquem i ho deixem refredar mentre preparem el seguent pis. Jo el deixo a la nevera.
Anem repetint la operació amb els altres xocolatas, abans d'abocar el segon xocolata, marcarem amb una forquila i sempre ho abocarem amb una cullera del reves perque no es barregin.
Ho posem a la nevera i ho deixem que qualli. És millor fer-la el dia abans i ho decorem al gust.
El resultat és fantastic de sabor i molt bonic amb els tres colors.
Espero que us animeu a fer-lo, que us ho explico el milor que puc i si teniu alguna pregunta, consulta, aclaració o el que vulgueu, m'escriviu.
Fins aviat!
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada