21 de setembre del 2016

Fondant infantil

Avui el meu renebot Nacho celebra el seu primer aniversari i la seva mare em va demanar que li fes un pastis de dos pisos amb globus i núvols amb fondant. Mireu el resultat:

La festa ha estat un èxit i es que no faltava de res, tot genial!!! Per molts anys els pares Nacho i Cristina pel seu nen que ja ha complert el primer any 🎉🎈🎁🎂
Per fer aquest pastís, he fet la recepta de la coca de iogurt que després d´haver provat altres, veig que m´agrada molt mes que el MSC que diuen que es el adient per fer un pastís amb fondant. Per mi aquest o el pa de pessic son molt mes esponjós i aquest es molt fàcil de fer. 
Es pot farcir amb una ganaché de xocolata o si ho voleu podeu posar Nocilla o Nutella, el que preferiu.  
 
Coca de iogurt

Ingredients:

4 ous

1 iogurt
3 mides de iogurt de farina

2 mides de iogurt de sucre

1 mida de iogurt d´oli

1 sobre de Royal

Ratlladura de llimona

unes gotes d´anís (opcional)





Preparació:


Aquest es el pastís mes fàcil de fer, posem tots els ingredients i ho batem tot  amb el minipimer. La farina, un cop tamisada, millor posar-la i batre d´un a un, ho he provat i m´agrada mes.Proveu de fer-lo si no ho heu fet mai i ja veureu. 

Aboquem la massa a un motlle i ho posem a coure al forn uns 20 min a 190ºC


El forn enceneu-lo sempre quan comenceu a preparar el pastís! 
Us recomano que el feu un dia abans per cobrir amb el fondant, és molt millor que la coca o pa de pessic sigui fred.






Montse Riera

2 comentaris:

  1. Hahahahaha jo també ho arreglo tot amb la coca de iogurt!!! Jajajaja Aquesta coca és mà de sant que diuen! I el pastís t'ha quedat molt bonic!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Realment a mi és el que m'agrada, mes que altres i si que em va quedar bonic!! Això de ser tia-àvia es un titol fort eh.. jajaja. Una abraçada guapa

    ResponElimina