7 d’octubre del 2016

Mousse de mango

Ahir per l´aniversari de la meva germana Eugènia li vaig preparar una Mousse de mango i va estar tot un èxit, es de una textura i un sabor molt bo i suau.

Per molts anys guapíssima!!! I que seguim complint-ne molts.

MOUSSE DE MANGO:

INGREDIENTS PER LA BASE CRUIXENT:

200gr de galeta (tipus maria)
  80 gr de mantega


Comencem preparant la base de galeta. Ho podem fer amb una màquina triturant-les fins que quedi pols de galeta o minipimer. Desfem la mantega fins que quedi pomada (que no quedi desfeta) al bany Maria o microones i ho ajuntem amb la galeta en pols. Ha de quedar com farina mullada.
Cobrim la base  pressionant be en un motlle desmuntable de 20 cm amb paper vegetal i ho deixem refredar a la nevera.
  
INGREDIENTS PER LA CREMA:
  • 250 gr. de mango
  • 250 gr. de nata
  • 1 iogurt ( millor tipus grec ) 
  • 80 gr.de sucre
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 50 gr. d’aigua 
  • 6 fulles de gelatina

ELABORACIÓ DE LA CREMA:

Hidratar la gelatina en aigua freda, muntar la nata.
En un cassó posem l’aigua el suc de llimona i el sucre, quan bulli retirar del foc i afegir-hi la gelatina remullada, deixar temperar una mica i  triturar molt fi amb el mango i el iogurt, barrejar-ho suaument amb la nata muntada.
Posar al motlle (ha de ser demutllable) al damunt de la galeta i abocar la crema, allisar i deixar a la nevera fins que qualli.

 
 INGREDIENTS PER LA COBERTURA:
  • 350 gr. de mango pelat
  • 50 gr. de sucre
  • 100 ml d' aigua
  • 4 fulles de gelatina
ELABORACIÓ DE LA COBERTURA:

Hidrateu la gelatina amb aigua freda. 
Peleu el mango i tritureu-lo fins a obtenir un puré.
Escalfeu l’aigua juntament amb el sucre i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
Deixeu temperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré.
Aboqueu-hi amb cura el puré sobre mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar en la nevera un mínim de 2 hores.
Abans de consumir decorar al gust.



Bon profit!!!
Montse Riera


3 comentaris:

  1. Montse ha de ser MOLT bo!!! I ara que nosaltres ja estem de ple dins dies curts, grisos i trists, aquest pastís de mousse de mango és com un retrobament amb l'estiu: m'encanta!!!!!
    Petons bonica

    ResponElimina
  2. Montse ha de ser MOLT bo!!! I ara que nosaltres ja estem de ple dins dies curts, grisos i trists, aquest pastís de mousse de mango és com un retrobament amb l'estiu: m'encanta!!!!!
    Petons bonica

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies Dolors!! Es molt suau i deliciós ummmm.
    Petonets guapa

    ResponElimina