La veritat es que la Blanca ha treballat molt i hem utilitzat el motlle rosa que a ella li feia il.lusió.
Així ja tenim berenar per avui i esmorzar per demà diumenge.
Ingredients:
1 iogurt
4 ous
1 mida oli
2 mides de sucre
2 mides de farina
1 mida de cacao en pols o cola-cao
1 sobre de llevat Royal
Ratlladura de llimona
Preparació:
Aboquem els ous a un bol i afegim el iogurt, el sucre i triturem amb el minipimer. Afegim la farina i el llevat i triturem, acabem amb la ratlladura de llimona i l'oli. En aquest cas necesitem dos bols, ja que agafarem una part de la masa, que quedin dos parts igualades i l'abocarem a l'altre bol i afegim la xocolata en pols i triturem.
Agafem un motlle i l'engrasem amb mantega o oli i una mica de farina perquè no s'enganxi, aboquem la masa blanca primer i desprès la de xocolata, agafem una forquilla i li fem unes marques de dalt a baix per repartir-ho. El posarem al forn uns 30'. Recordeu encendre el forn abans!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada