Per dijous gras coca de llardons menjaré!
Es molt fàcil de fer, us poso la recepta.
Ingredients:
-Pasta de full (2 paquets)
-150 gr de llardons
-100 gr de pinyons (posar en remull uns 10')
-60 gr de sucre
-1 ou
-farina
- Encenem el forn a 200ºC a baix
- Estirem la pasta, posant farina pel damunt i així poder passar el corró per estirar-la be.
- Amb un pinzell amb aigua, pintem els costats perquè s'enganxi a l'altre làmina.
- Afegim els llardons ben esmicolats (amb un robot, picadora o amb el corró)
- Li posem l'altre làmina de pasta de full al damunt,
- Punxem amb una forquilla tota la pasta, perquè així no s'infli.
- El posem a la safata del forn i ho pintem amb el ou batut.
- Ho cobrim amb els pinyons, que haurem escorregut i li afegim el sucre.
- Li passem, amb l'ajuda d'una forquilla o ganivet, donant-li forma pels costats.
- Ho posem al forn uns 20 minuts.
Montse Riera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada