22 de febrer del 2021

Braç de gitano de nata


Aquesta recepta, és la que em va ensenyar la meva mare.


Ingredients:

-3 ous

-100 gr de sucre

-100 gr de farina

-2 cullerades de postre de Royal 


Preparació:


Separem els rovells de les clares en dos bols.

Els rovells els barrejarem amb el sucre (blanquegem) i per un altre costat muntarem les clares a punt de neu.

Afegim les clares muntades amb els rovells i barregem.

Incorporem la farina tamisada i el llevat.

Ho posem a la safata que haurem engrasat prèviament i ho coem al forn 10 minuts, a la part de baix a 180ºC.

Ho traiem amb l´ajuda del corró, anem rodant donant-li la forma.

Deixem refredar i ho farcim. 

Avui l’he farcit amb nata, que he muntat.

Pel damunt li posem  sucre de llustre.


Bon profit!!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada