MOUSSE DE MANGO
INGREDIENTS PER LA BASE:
✅225grams de galetes (digestive o similar)
✅90 grams de mantega
INGREDIENTS PER LA CREMA:
✅250 gr. de mango
✅250 gr. de nata
✅1 Iogurt ( millor tipus grec )
✅80 gr.de sucre
✅1 cullerada de suc de llimona
✅50 gr. d’aigua
✅6 fulles de gelatina.
INGREDIENTS PER LA COBERTURA:
✅350 gr. de mango pelat.
✅50 gr. de sucre.
✅100 ml d' aigua.
✅ 4 fulles de gelatina.
ELABORACIÓ DE LA BASE:
ELABORACIÓ DE LA CREMA:
Hidratar la gelatina en aigua freda, muntar la nata.
En un cassó posem l’aigua, el suc de llimona i el sucre, quan bulli retirar del foc i afegir-hi la gelatina remullada, deixar temperar una mica i triturar molt fi amb el mango i el iogurt, barrejar-ho suament amb la nata muntada.
Posar al damunt de la base de galeta i abocar la crema, allisar i deixar a la nevera fins que qualli.
ELABORACIÓ DE LA COBERTURA:
Hidrateu la gelatina amb aigua freda.
Peleu el mango i tritureu-lo fins a obtenir un puré.
Escalfeu l’aigua juntament amb el sucre i dissoleu la gelatina ben escorreguda.
Deixeu temperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré. Aboqueu-hi amb cura el puré sobre la mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar a la nevera un mínim de 2 hores.
Ho decorem al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada