1 d’octubre del 2021

Mousse de mango


MOUSSE DE MANGO


INGREDIENTS PER LA BASE:

✅225grams de galetes (digestive o similar)

✅90 grams de mantega


INGREDIENTS PER LA CREMA:

✅250 gr. de mango

✅250 gr. de nata

✅1 Iogurt ( millor tipus grec ) 

✅80 gr.de sucre

✅1 cullerada de suc de llimona 

✅50 gr. d’aigua

✅6 fulles de gelatina.


INGREDIENTS PER LA COBERTURA:

✅350 gr. de mango pelat. 

✅50 gr. de sucre.

✅100 ml d' aigua.

✅ 4 fulles de gelatina.


ELABORACIÓ DE LA BASE:

Comencem preparant la base de galeta. Ho podem fer amb una màquina triturant-les fins que quedi pols de galeta o amb un minipimer, corró. Desfem la mantega fins que quedi pomada (que no quedi desfeta) al bany Maria o microones i ho ajuntem amb la galeta en pols. Ha de quedar com farina mullada.
Cobrim la base pressionant be en un motlle desmuntable de 24 cm i ho posem al forn a temperatura màxima durant 10 minuts. El treiem dl forn i el deixem refredar sobre una reixeta. 

ELABORACIÓ DE LA CREMA:

Hidratar la gelatina en aigua freda, muntar la nata.

En un cassó posem l’aigua, el suc de llimona i el sucre, quan bulli retirar del foc i afegir-hi la gelatina remullada, deixar temperar una mica i triturar molt fi amb el mango i el iogurt, barrejar-ho suament amb la nata muntada.

Posar al damunt de la base de galeta i abocar la crema, allisar i deixar a la nevera fins que qualli.


ELABORACIÓ DE LA COBERTURA:

Hidrateu la gelatina amb aigua freda.

Peleu el mango i tritureu-lo fins a obtenir un puré.

Escalfeu l’aigua juntament amb el sucre i dissoleu la gelatina ben escorreguda.

Deixeu temperar una mica i, tot seguit la mescleu amb el puré. Aboqueu-hi amb cura el puré sobre la mousse a fi de fer la cobertura. Deixeu quallar a la nevera un mínim de 2 hores.

Ho decorem al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada