3 de novembre del 2012

Plum cake de xocolata

Us ensenyo el Plum cake de xocolata que vaig fer, ja que aquests dies no tot son panellets oi?





En aquests dies l'acompanyem amb uns panellets, castanyes i boniatos.


Si l'acompanyem amb fruita, pot ser un bon esmorzar. un postre o un berenar.




PLUM CAKE DE XOCOLATA

Ingredients:
  • 250 gr. de farina
  • 150 gr de sucre
  • 4 ous
  • 1 sobre de levadura
  • 150 mantega
  • 2 cullerades soperes de cacau
  • ratlladura de llimona
Preparació:

Desfem la mantega al bany maria i li afegim el sucre. Ho remenem i després afegim  els ous d'un amb un, remenant suaument. Afegim la farina, la llevadura i una mica de ratlladura de llimona.

Quan tenim la barreja, separem la meitat i a l'altre meitat li afegim el cacau.

Preparem un motlle de plum cake, que haurem engrassat amb mantega i espolsat amb farina, a fi que no s'enganxi.

Afegim la barreja blanca i al damunt la de xocolata.

Es posa al forn precalentat a 180º uns 40 minuts aproximadament.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada