En aquests dies l'acompanyem amb uns panellets, castanyes i boniatos. |
Si l'acompanyem amb fruita, pot ser un bon esmorzar. un postre o un berenar. |
PLUM CAKE DE XOCOLATA
Ingredients:
- 250 gr. de
farina
- 150 gr de sucre
- 4 ous
- 1 sobre de
levadura
- 150 mantega
- 2 cullerades
soperes de cacau
- ratlladura de
llimona
Preparació:
Desfem la
mantega al bany maria i li afegim el sucre. Ho remenem i després afegim
els ous d'un amb un, remenant suaument. Afegim la farina, la llevadura i
una mica de ratlladura de llimona.
Quan tenim la
barreja, separem la meitat i a l'altre meitat li afegim el cacau.
Preparem un
motlle de plum cake, que haurem engrassat amb mantega i espolsat amb farina, a
fi que no s'enganxi.
Afegim la
barreja blanca i al damunt la de xocolata.
Es posa al forn
precalentat a 180º uns 40 minuts aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada