18 de novembre del 2012

Soufflé de xocolata

Aquests dies he fet un "Soufflé de xocolata" i és molt fàcil i ràpid de fer.



  
   Fonem la xocolata amb la mantega al bany Maria.



                             Muntem les clares a punt de neu.





                              Afegim els rovells un a un.




                                            Un cop el tenim cuit


El decorem una mica i ja està a punt per menjar.







Us deixo la recepta

Soufflé de xocolata

Ingredients:

200 gr. de cobertura de xocolata 70% cacau
25 gr. mantega
4 ous
50 gr. sucre

Preparació:

Fonem la xocolata amb la mantega al bany maria, i ho deixem refredar una mica,

Muntem les clares amb el sucre a punt de neu.

Afegim d'un en un els 4 rovells d'ou, a la xocolata fosa, incorporem les clares muntades, amb moviments envolvents per què no baixin,

Ho deixem a la nevera, minim un parell d'hores (és pot fer d'un dia per l'altre )

Ho aboquem en un motlle untat amb mantega, i ho couem al forn fort 20 minuts.

Espero que us agradi.

Montse Riera



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada