21 d’abril del 2013

Braç de gitano de trufa

Avui diumenge, he fet un braç de gitano de trufa, que es molt senzill de fer.


El podeu fer el moment, que es el que jo faig sempre, encara que l'altre dia em vaig posar a fer-lo i un cop cuit el vaig congelar embolicat amb paper film. Us aconsello que ho feu i així el dia que voleu, tan sols ho heu de treure i farcir amb el que vulgueu.

Jo tenia nata per muntar i un cop muntada li he afegit xocolata en pols i ja tenim la trufa. Altres cops ho he fet amb xocolata fossa, això com us vagi mes be.

El podeu farcir de nata, trufa, crema....tots son boníssims!!!

Us poso l´enllaç de la recepta, proveu de fer-la i veureu que no costa.

Braç de gitano






Montse Riera

2 comentaris:

  1. Hola! Sóc una enamorada de les postres i acabo de descobrir el teu bloc! M'agrada!! I per això m'ha semblat adient nominar-te per un premi...espero no et sabrà greu. Si et sembla, pots donar-hi un cop d'ull al meu bloc: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/p/gratitud.html
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Hola Dolors,
    Primer que tot moltisimes gràcies per nominar-me a aquest premi i comsiderar que estic entre els blocs que ens ho mereixem. Aquestes coses t'omplen d'alegria 😃 Em fa molta ilusió participar al premi Liebster.
    M'has fet començar el dia molt contenta!!!
    Moltisimes gràcies
    Montse

    ResponElimina