14 de desembre del 2014

Fondant Raqueta de Pàdel

Aquest any, la meva amiga Montse, em va demanar per l'aniversari de la seva filla Sílvia, un pastís en forma de raqueta de pàdel.

Per fer aquest pastís he fet la recepta de Pa de pessic , el deixem refredar 24 hores i després el farcim i cobrim amb la ganache de xocolata o el que us agradi.

Un cop el tenim tallat amb la forma desitjada, amb un ratllador retoquem perque no quedi imperfeccions, tal i com veieu a la foto.

L´ obrim i el farcim amb la ganache de xocolata
I el cobrim igualment amb la xocolata perquè s´agafi be el fondant.


Amassem el fondant amb les mans i després amb l'ajuda del curró l'estenem i el posem al damunt del pastis, donant-li la forma amb les mans i retallant el que ens sobri. I així anem fent amb la resta de colors del fondant i anem fent tots els detalls fins aconseguir la raqueta en aquest cas.

El resultat ha sigut Excel·lent!!! Per molts anys Sílvia!!!

Montse Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada