Mireu com l´he anat preparant:
Un cop tenim el bescuit fet, agafem el fondant, l´amassem donant-li calor i així treballar-lo millor
L´allisem amb un corró fins deixar-lo prim i l´estirem pel damunt del pastís. |
Amb l´ajuda de la pala l´anem allisant,
vigilant que no quedin bombolles.
Amb l´ajuda del tallador l´anem retallant. |
Repetim l´operació amb el quadrat, aquest al ser bastant mes gran m´ha costat molt mes. Però al final ho he aconseguit :) |
He posat uns pals de bambú per subjectar-lo amb el pastís rodó i així no es desmunti. |
Els macarons els vaig comprar. |
I vaig anar enganxant els macarons per tot el voltant, fent dos pisos, tal i com em van demanar. |
Detall d´un tall de pastís. |
Ostres! T'ha quedat genial, Montse! :D
ResponEliminaPer Barcelona hi ha pastisseries que fan propaganda de la temporada de casaments amb un pastís de fondant decorat amb macarons...
N'estic enamorada! Hahahah
Una abraçada :)
Ha quedat bonic Montse! Els macarons són sempre una opció molt vistosa :)
ResponEliminaUi aqui tampoc han quedat les meves respotes de l´altre dia :( Ho sento noies
ResponEliminaJa veig que des d´el mòbil no queda
EliminaLaia, si que hi ha pastisseries a Barcelona que tenen macarons i cada cop s´està estenen més aquest pastisset francés.
ResponEliminaN´hi ha de molts sabors i colors, son una cucada. Un pastisser em va dir que era molt difícil de fer-los bé. Jo n´he tastat de 2 llocs diferents i la veritat que hi ha molta diferència.
Petonets
Dolors, moltissimes gràcies!!!
ResponElimina