1 de novembre del 2014

Fondant 25

Ahir va ser el 25 aniversari de la Mireia, la meva neboda i fillola. Per la seva festa d'aniversari, mireu quin pastís li vaig fer tan juvenil i alegre.




Per molts anys Mireia!!!



Per fer aquest pastís, he fet dos "pa de pessic" els he retallat donant la forma dels números, l'he partit per la meitat i  l'he farcit amb Nutella.

Us ensenyo la foto que vaig descobrir fa poc per saber com retallar amb formes de números.

 

Els pastissos amb fondant, recordeu que també s´han de cobrir amb Nutella perquè aixi s´enganxa millor.

Recepta Pa de Pessic:


Ingredients pel pà de pessic:

-6 ous
-200 gr de sucre
-200 gr de farina
-1 sobre de llevadura Royal
-ratlladura de llimona
-vaina de vainilla
-una taseta d´oli


Abans de fer un pastís mireu que no us falti cap ingredient a casa.

Enceneu el forn en el moment de preparar-lo, així quan tenim la massa feta ja tenim el forn calent, no ho oblideu!!! 


Preparació del pà de pessic:

Separem els rovells de les clares, barregem els rovells amb el sucre. Montem les clares a punt de neu i ho juntem. Afegim la farina tamisada poc a poc i la llevadura. 
A continuació li afegim la ratlladura de llimona, una mica de vainilla i la taseta d´oli.
Ho posem a un motlle i l´ engrassem.
Ho tindrem al forn uns 5 min a 250º  i després 30 min a 190º ( el forn encès abaix).

Punxem per comprovar que està cuit i el retirem del forn. El deixem refredar a una reixeta i desemmotllem.

Espero que us hagi agradat.


Montse Riera


4 comentaris:

  1. Es molt maco i vistos, te molts detallets, FELICITATS, segur q li va agradar molt

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Joan! La veritat es que li va agradar moltisim!!! Es un pastis dolç, fresc, alegre i juvenil, com ella.

    ResponElimina
  3. Doncs si que li devia agradar, sí! I molt interessant la 'xuleta' per retallar números! Merci!! :)

    ResponElimina
  4. Van disfrutar amb el pastís a la festa que va fer amb amics . I lo dels números ho vaig trobar interessant i per tant ideal per compartir amb tothom !

    ResponElimina